Over Bigfootage

 

Wij van Bigfootage zijn jonge professionals die een eigen kijk hebben op de nieuwe media. Wij weten wat er speelt en kennen de nieuwste technieken en materialen als geen ander.

 

Onze passie voor film willen we graag aan u tonen. Zodat u grote stappen maakt in de digitale wereld.

Gear

Goede apparatuur is een must voor het creëren van professionele video's. Bigfootage maakt gebruik van professionele video en montage-apparatuur. Zo wordt er voor het schieten van de video’s gebruik gemaakt van top level Sony apparatuur (Sony A7Sii & Sony A7iii). Deze camera’s filmen haarscherp tot en met 4K en presteren buitengewoon in situaties met weinig licht.

 

Om ervoor te zorgen dat de beelden vloeiend worden opgenomen worden elektronische stabilizers gebruikt (DJI Ronon M & Ronin S). Deze houden de camera stil tijdens de opnames zodat de beelden geen schokken of trillingen bevatten.

Verschillende locaties vereisen meerdere lenzen. Bigfootage is in het bezit van verschillende lenzen zodat er veel onderscheid gemaakt kan worden in shots. De collectie bestaat uit groothoek lenzen, zoomlenzen en macrolenzen.

Voor het opnemen van het geluid wordt er gebruik gemaakt van een draadloze microfoon. Hier is voor gekozen omdat dit praktisch is voor het opnemen van van interviews. Daarnaast is het ook mogelijk het geluid direct in te pluggen in een mengpaneel voor helder geluid.

Krachtige computers zorgen ervoor dat video’s vlot worden gerenderd. Er wordt gewerkt met de programma’s: Adobe Premiere, After Effects, Illustrator en Photoshop.

Wie zijn wij?

Joost van de Pas

Co-founder / Videograaf

 

 

joost@bigfootage.nl

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Zeno van Doren

Co-founder / Videograaf

 

 

zeno@bigfootage.nl

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon